“Wij Wilde een 2e auto aanschaffen voor mijn vrouw en dacht dat ik reeds het onderste uit de kan had gehaald bij de onderhandelingen. Ik schakelde offerteadviesbureau.nl in en zij realiseerden nog een extra korting van maar liefst 500,–. Super bedankt, topdeal. Wij raden offerteadviesbureau bij iedereen aan.

-Guus en Astrid van Hylckama Vlieg

“Offerteadviesbureau.nl is precies wat je zoekt als je geen onderhandelaar bent, geen tijd en energie kwijt wil zijn het onderste uit de kan te willen halen maar wel kwaliteit en waar voor je geld wilt. Wat minstens zo belangrijk is is adviserende rol, het vertrouwen. Ook dit woord doet de naam eer aan bij offerteadviesbureau.nl. Door offerteadviesbureau.nl in de hand te nemen hebben wij voor ons huis een alarmsysteem kunnen realiseren welke voor ons in eerste instantie niet binnen handbereik leek te zijn. Niets is minder waar is gebleken daarom offerteadviesbureau.nl heeft overal een oplossing voor!”

– V. Abels

“Denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen, heeft ervoor gezorgd dat wij het juiste type houten eikenvloer hebben liggen in combinatie met vloerverwarming.

Wij wisten niet meer welke leverancier we moesten geloven en werden van het kastje naar de muur gestuurd.

offerteadviebureau.nl kwam daarentegen met concrete informatie, advies en vergelijk. Op de koop toe realiseerde we een besparing en zat het leggen van de vloer hierbij in!”

– N.J. Dijksma

“Offerteadviesbureau denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. De klant is koning, wat bij veel bedrijven ver te zoeken is. Het onderhandelen ging ons niet makkelijk af en kwamen telkens hoger uit dan ons vastgestelde budget: voor de inrichting van de slaapkamer met een kast op maat en een nieuwe boxspring. Zij speelden het spel, gaan voor kwaliteit, wij bespaarden honderden euro’s en hebben een slaapkamer nog mooier dan gedacht!”

– I. Leun