“Mijn bedrijf is te klein om een inkoper in dienst te hebben. De kosten die ik op jaarbasis kan besparen wegen niet op tegen de kosten die ik moet maken om een inkoper in dienst te nemen. Met de medewerkers van offerteadviesbureau.nl bespaar ik nu zonder dat het me extra geld kost.
Zodra offertebureau.nl me geld kost, weet ik ook dat het me geld opgeleverd heeft! Je hebt niks te verliezen”

– P. Bastiaans

“Door de crisis moeten wij intern erg op de kosten letten en is het niet meer rendabel om een inkoper in dienst te hebben. Door de diensten van offerteadviesbureau.nl is dit niet meer nodig. Zonder extra kosten kan ik toch op de kosten letten:)..”

– Paul

“Via offerteadviesbureau.nl hebben we met het bedrijf in deze toch al moeilijke tijd, geld kunnen besparen, maar ook tijd zodat doorgegaan kon worden met de business. Het ging om een aanschaf in printers voor diverse afdelingen. offerteadviesbureau.nl kwam zoals gewenst met een totaalplaatje en hadden hierbij zelfs gedacht aan het afsluiten van een onderhoudsabonnement en service bij storing op de printers. Ons was dit totaal ontschoten, heel stom, we staarden ons blind op de prijs. De levering, installatie en uitleg kregen we op de koop toe! Top werk! Bij een volgende investering neem ik offerteadviesbureau weer in de hand!”

– J.R. Melse

“Na de inrichting van het pand was de bedoeling om een woonkeuken te realiseren, echter hadden we het budget dermate overschreden dat we genoodzaakt dreigde te zijn genoegen te moeten nemen met een mindere keuken, laat staan een woonkeuken. Een relatie tipte ons op offerteadviesbureau.nl. Een gouden tip, want met het budget dat we hadden, genieten we elke dag weer van alle gemakken en comfort die de woonkeuken ons biedt!”

– T. Melis

“Via offerteadviesbureau.nl hebben we met het bedrijf in deze toch al moeilijke tijd, geld kunnen besparen, maar ook tijd zodat doorgegaan kon worden met de business.
Het ging om een aanschaf in printers voor diverse afdelingen. offerteadviesbureau.nl kwam zoals gewenst met een totaalplaatje en hadden hierbij zelfs gedacht aan het afsluiten van een onderhoudsabonnement en service bij storing op de printers. Ons was dit totaal ontschoten, heel stom, we staarden ons blind op de prijs. De levering, installatie en uitleg kregen we op de koop toe! Top werk! Bij een volgende investering neem ik offerteadviesbureu weer in de hand!”

– J. Klaver