Wat kost het om gebruik te maken van de diensten van offerteadviesbureau.nl?

Onze kosten wordt aan u door belast op basis van een percentage van de winst. U hoeft ons niets te betalen als het ons niet lukt een extra korting te realiseren. Geen enkel risico dus voor u.

 

Is het ook mogelijk om een afspraak te maken met een inkoper van offerteadviesbureau.nl?

Uiteraard is dit mogelijk. Bel of of stuur een mailbericht en 1 van onze inkopers neemt met u contact op.

 

Ik ben nog veel aan het kijken op internet en ben me eigenlijk nog aan het oriënteren, kan offerteadviesbureau.nl mij nu ook helpen?

Uiteraard kunnen wij u dan ook helpen. Wij vragen op basis van uw wensen offerte(s) op en na ons advies en uw keuze zetten we de onderhandeling in.

 

Hoe maak ik gebruik van de diensten van offerteadviesbureau.nl?

Wij kunnen u op 2 manieren helpen:

1. U zoekt een toepassing, product of dienst maar u heeft geen idee waar u moet beginnen of waar u op moet vergelijken. Wij vragen op basis van uw wensen offerte(s) op en na ons advies en uw keuze zetten we de onderhandeling in.

2. U heeft 1 of meerdere offertes maar u heeft hulp nodig bij de uiteindelijke prijsonderhandeling. We vergelijken voor u uw bestaande offerte(s) en na ons advies en uw keuze zetten we de onderhandeling in en realiseren we de beste prijs.

 

Zit er garantie op de aankopen die ik via offerteadviesbureau.nl doe?

De garantiebepalingen van de uiteindelijk gekozen leverancier gelden.

 

Maakt het uit waar mijn aankoop geleverd moet worden?

Nee, de inkopers van offerteadviesbureau.nl werken internationaal.

 

Van wie mogen wij, na uw advies, de factuur ontvangen?

U ontvangt de factuur gewoon van de leverancier/winkelier/bedrijf waarmee offerteadviesbureau.nl de onderhandeling positief mee heeft afgerond. Als er een korting gerealiseerd is, ontvangt u een factuur van het overeengekomen bedrag tussen u en de inkoper.

 

Vroeger deed ik wel eens zaken met Handjeklap.nl, kan ik nog van deze diensten gebruik maken?

Handjeklap.nl is samengevoegd met offerteadviesbureau.nl en gaat verder onder de naam offerteadviesbureau.nl. Voor u betekent dit dat wij nog steeds de oude diensten van Handjeklap.nl uitvoeren en zelfs meer! U kunt nu niet alleen voor het laatste stukje, de onderhandeling, bij ons terecht maar ook in de fase ervoor het opvragen en vergelijken van offertes.